//Everyone Loves You
kenapa kau dah berubah !? :'/

Sunday, 1 April 2012 @ 08:37 | 0 Comment [s]


kayy , capital N kenapa kau dah berubah weyy ? kenape kau dah tak mcm dulu lagi ?
kenapa sekarang ney kau SOMBONG nak MATI doo ? aku tak tahu ape masalah kau sekarang ney ! 
dulu kemain rapat lagi dgn kiteorang , but now , tak lagi weyh ! kenapa ? kenapa ? kenapa ? kenapaaaa ? 
kayy , sekarang ney aku dah MENYAMPAH dan MELUAT tengok muka kau weyh ! bila aku dapat kau ney dah ***** -.- euwww , sumpah aku BENCI wey ! haaa , lagi satu kann , kau tak payah lahh nak membajed yang kau tuh boleh sound orang sana sini , mcm kan orang lain tak boleh jatuh kan kau jea weyh ! 
eh , sumpah benci siall ! kau tuh bukannya perfect sangat pon -.- kayy , perangai kau pon boleh tahan doo , mcm pundek kau tahu ! time kau ajak aku pegi CC aku ikot , time aku ajak kau pegi CC cepat saje kau tanak kann . eh , mcm Babi doo perangai kau ! tahu lahh kau tuh dah banyak duit , tapi tak payah lah nak berlagak sangat kann . aku tahu lahh aku ney sengkek ! mana layak member banyak duit mcm kau ! fck ! kayy , sebelum ney aku takot sikit weyy dgn kau ! bila aku fikir balik , buat ape nak takut kann -.- kau ney manusia biase mcm aku jugak , kay , aku rasa kali ney aku nak jatuh kan kau weyh ! tak kira ahh kau gaduh dgn aku ke tak ! aku dah lama tak puas hati dgn kau weyh ! hmm , what ever ! serabot kepala otak aku jea fikir pasal kau -.- sumpah sedih dapat member mcm kau ! :'( btw , sumpah terharu babi kau buat aku mcm ney :'/ perangai serupa LALANG ! kbai !




Older Post
The Disclaimer


Hello everybody, blabla here, sweet 12, BTW thanks for visited my blog nice to meet you, Do follow:D

Navigation

Diary About Stuff Them


Talking monster



The Credits

Template by : Aina Syaza
Basecode : Farisya
Images : We♥it
Full Edited : Your name?